Eigen pagina op Erotische-Kunst.nl

By november 24th, 2010

Erotische-Kunst.nl is in eerste instantie opgezet als weblog: korte berichten met een verwijzing naar de website waar meer werk/foto’s te zien is.  Ik heb echter in het verleden al vaak de vraag gekregen of mensen op Erotische-Kunst.nl hun werk kunnen presenteren. Er zijn verschillende redenen om niet je eigen website te hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je als kunstenaar je erotische werk wilt scheiden van je andere werk, of dat je niet de kennis in huis hebt om een eigen website bij te houden.

Vanaf nu is het mogelijk om je eigen pagina te krijgen op Erotische-Kunst.nl. De pagina wordt dan: Erotische-Kunst.nl/naam_kunstenaar/. Het is ook mogelijk om bij deze pagina een e-mailadres te krijgen. Kijk voor meer informatie over deze mogelijkheid op de pagina “Informatie“.

Beeldhouwer Richard van Hemmen bijt de spits af, en staat als eerste kunstenaar op deze website. Bekijk hier zijn pagina, met veel voorbeelden van zijn prachtige sculpturen.

This entry was posted on woensdag, november 24th, 2010 at 17:06 and is filed under Beeldhouwkunst, Nieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.