Informatie

Erotische-Kunst.nl is de website van een liefhebber van erotische kunst. Ik ben ook fotograaf. De foto’s gebruikt voor deze website zijn zelf gemaakt. Ik ben bereikbaar op e-mailadres: info@erotische-kunst.nl.

Deze site bestaat al heel lang, en heeft veel hoogte- en dieptepunten gehad.
In 2007 bijvoorbeeld, had de website meer dan 50.000 bezoeken. Maar het was ook het jaar waarin de site gehackt werd. De site is daarna meerdere malen opnieuw opgezet, maar niet naar tevredenheid. Sinds eind 2009 staat er eindelijk weer een design waar ik mee verder kan. Desondanks bleef het daarna toch nog weer bijna een jaar vrij stil. Sinds november 2010 besteed ik weer meer tijd aan de site, en hoop ik dat het hoogtepunt van 50.000 bezoeken ooit nog weer overtroffen zal worden.

Volg mij op Twitter: http://twitter.com/erotische_kunst

Je eigen pagina op Erotische-Kunst.nl

Het is mogelijk om je eigen pagina te maken op Erotische-Kunst.nl. Dit is bijvoorbeeld handig als je geen eigen website hebt, of als je je erotische werk wilt scheiden van je overige kunst.
Om een eigen pagina aan te vragen, stuur dan een mailtje met de volgende informatie:

– Een paar afbeeldingen van je werk
– Een kort verhaaltje over jezelf/je werk
– Kies een naam (username) waaronder je op deze site genoemd wil worden.  Deze naam komt terug in de url waarop je eigen pagina te vinden is: Erotische-Kunst.nl/username/
– Zet in het mailtje of je een mailadres wilt hebben: username@erotische-kunst.nl. Mail naar dit adres wordt dan automatisch doorgestuurd naar je echte mailadres

Heb je wel een eigen site, dan maak ik graag een link naar je website via een artikeltje op de homepage. Stuur dan ook een verhaaltje, een paar voorbeelden van werk en je website-adres naar info@erotische-kunst.nl.