We gaan het nog een keer proberen

By december 17th, 2009

En nog maar een keer 🙂

Ik heb eerst geprobeerd deze site op te zetten met Moveable Type, maar het kostte me teveel tijd om me daarin in te werken. Dus bij deze weer een WordPress blog. Onderstaand is het eerste bericht van het Moveable Type weblog van gisteren.

Beste trouwe bezoekers,

Deze site is de laatste twee jaar vaker offline dan online geweest. Eerst werd mijn enthousiasme weggenomen door een hacker die drie jaar werk vernielde en daarna heb ik voor een verkeerde opzet van de site gekozen. In die vorige opzet was het bijhouden van de website veel teveel werk. Ik heb er nu voor gekozen om de site toch weer in blog vorm op te zetten zoals in het begin.

Ik hoop dat daardoor het bijhouden wat minder tijd kost en dat ik daardoor vaker kan updaten. Iedereen die tips heeft (een goed boek gelezen, een mooie film gezien of iets anders met naakt/erotische content tegengekomen), kan me altijd mailen.

Opvallend aan het afgelopen jaar was, dat het bezoekersaantal nauwelijks terugliep. En dat er ook veel terugkerende bezoekers waren. Ik denk dat deze mensen hoopten dat er eindelijk wat aan de site zou gebeuren. Ik hoop dat dat vanaf nu dan ook echt zo is.

Tags:

This entry was posted on donderdag, december 17th, 2009 at 02:35 and is filed under Nieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “We gaan het nog een keer proberen”

 1. Richard van Hemmen Says:

  Echt blij met de loks en de site actief te zien!!!
  helemaal goed!!

  Ik ga nog kijken of ik een catagorie aanmaken kan, want ik zou het super vinden als er een catagorie kan zijn voor beeldhouwen en sculptuur..
  Of alleen sculpturen.. of sculpturen en beeldhouwkunst.. naja je snapt hem… ik zou het leuk vinden in mijn vakgebied een toevoeging te zijn..

  Groetjes Richard, en nogmaals dank!!!

 2. Richard van Hemmen Says:

  Dat was snel.. je bent schijnbaar online bezig.. super om te zien!! zag dat je de catagorie ook al gemaakt had en dat er een posting stond naar mij te.. echt een beleving om te zien vanaf hier. Ik hoop dan ook dat ik mijn eer als spits afbijter zal waarmaken en dat mijn werk de site mag sieren..

  Ik vindt het een prachtig en respectvolle omgeving en kijk uit naar het toekomstige werk en inspiraties..! Nu nog even lekker rondsnuffelen hoe alles werkt.. en ik zal mijn werk blijven toevoegen. Ik heb mijn vaste model ook al even op de site gewezen en die overweegt ook haar deellname om een profiel te maken.. al is zij meer model dan maker..

  Hoe dan ook trots op mijn pagina, en credits..=).. nu al.. en ik zal het direct door mijn sociale media gooien.. Ik ken via fetlife een hoop makers en modellen, die representatief sterk werk maken of hebben..

  Mogelijk zal ik ook wat postings gaan doen in de beeldhouwkunsthoekje waar ik me thuis voel. ik heb hele mooie registraties van beelden gemaakt in Parijs, London en Berlijn. en vooral hele mooie prikkelende beelden en details vastgelegd in Parijs..

  Blijft de stad van liefde en romantiek…. op mijn gebroken hart na..

  onwijs bedankt en blijf graag in contact!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.