Pieter, Heelz in Oil

By april 7th, 2011

Pieter (1965) is geboren in dezelfde plaats als Johannes Vermeer: Delft. Het was dus eigenlijk onvermijdelijk dat hij ook met schilderen begon… In tegenstelling tot de Gouden Eeuw is het vandaag de dag moeilijk om een Meester te vinden die je de fijne kneepjes van het schildersvak wil bijbrengen. Omdat Pieter geen formele training heeft gevolgd, probeert hij zijn techniek te verbeteren door oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Vele uren per week is hij dan ook achter de ezel te vinden.

Schilderen is één van Pieters passies. ‘Eén’ want hij heeft nog een passie en dat is dames op hoge hakken. Het menselijk brein is in vele opzichten mysterieus. Wat deze laatste passie veroorzaakt is moeilijk te zeggen. Feit is, zodra Pieter hoge hakken waarneemt beginnen de adrenaline en hormonen door zijn lichaam te stromen.

Deze staat van opwinding leidt dikwijls tot de productie van wederom een schilderij met een hooggehakte dame. Alhoewel Pieter veel vrij werk maakt, neemt hij ook met grote regelmaat opdrachten aan. Over de hele wereld verspreidt zijn er al aardig wat slaapkamers te vinden die opgevrolijkt zijn met Pieter’s schilderijen. Vaak krijgt hij de feedback dat zijn schilderijen bijdragen aan een intens liefdesleven. Hetgeen Pieter motiveert om te blijven produceren.

Als je het werk van Pieter weet te waarderen, surf dan ook eens naar zijn site http://heelzinoil.exto.nl

Tags: , ,

This entry was posted on donderdag, april 7th, 2011 at 22:03 and is filed under Schilderkunst. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.